IMG_5985-1600x1000.jpg

RAFTING

Norges Sydligste Raftingsenter har rafting for alle! Gøy og spennende familierafting, rett og slett en flott og morsom aktivitet alle kan være med på!

Denne spennende, våte, gøye opplevelsen varer i hele 3 timer! Det er en opplevelse som tar oss 6 km ned Mandalselva gjennom morsomme stryk og nydelig sørlandsnatur.

Raftingen passer for alle fra 6 år og oppover. Det er en veldig populær og flott familieaktivitet. Det er også perfekt for vennegjengen, klasseturen, utdrikningslaget, you name it!

Siden 2001 har vi holdt på med rafting i Mandalselva. Elven er gradert 2/3. Det betyr at det er en snill elv, men med flere spennende stryk. Vi setter sikkerheten i høysetet og har erfarne guider. Turen blir tilpasset etter kundens ønsker og behov. Du bestemmer selv om vi skal ha en veldig spennende og morsom tur med masse spill og lek på veien ned, eller om du ønsker en stille, trygg og rolig tur ned elva.

Om raftingturen

Ved ankomst Adventure Norway, får du informasjon og sikkerhetsbriefing om turen og får tildelt utstyr. Når du har skiftet til våtdrakt, kjører vi med vår minibuss til startpunktet for raftingen. Her går vi gjennom sikkerhetsrutinene for turen på elva. Fordelt på de 6 kilometrene forserer vi forskjellige stryk av variabel grad (2/3) før vi ankommer Adventure Norway’s base på Hesså.  Denne elven er perfekt for nybegynnere, samtidig er den spennende nok til å gjøre raftingopplevelsen morsom, utfordrende og opplevelsesrik på alle nivåer.

Hvor lang tid tar det?

Dette er en halv dags raftingtur som tar 3 timer. Du starter og avslutter på Adventure Norway.

Sesong og tidspunkt?
  • Raftingsesongen varer fra begynnelsen av mai til slutten av september.

  • Mai og september kl. 11.00 og 14.00. Eller etter avtale.

  • Juni, juli, august kl. 11.00, kl. 14.00. Kl. 17.00 etter avtale.

Møt opp minst 15 minutter før.

Kapasitet

Vi kan ta opptil 50 personer på en gang. Minimum 2 personer.

Hva får jeg?

Av utstyr til raftingturen supplerer vi våtdrakt, jakke og sikkerhetsutstyr som redningsvest og hjelm.

Hva må jeg ta med?

Ta med badetøy, joggesko og håndkle. I mai/juni og september/oktober er det lurt med ullundertøy og ullsokker. Dette er fordi i mai kan lufttemperaturen være rundt 20 grader, men vanntemperaturen kan være så lav som 5 grader, innen utgangen av juli er lufttemperaturen som regel oppe i 25 grader, og vanntemperaturen på ca.16 grader.

Priser

Voksen NOK 600,-

Under 16 NOK 500,-

BOOK RAFTING I MANDALSELVA:

RAFTING I MANDALSELVA