top of page
IMG_5817.JPG

Rafting i Mandalselven

Location
Age

Hesså, Bjelland

       6+

(Min.2 pers)

Duration

2-3 hours

Fitness level

Easy

Price

from 550,-

Norges Sydligste Raftingsenter har rafting for alle! Gøy og spennende familierafting, rett og slett en flott og morsom aktivitet alle kan være med på!

Det er en veldig populær og flott familieaktivitet. Det er også perfekt for vennegjengen, klasseturen, utdrikningslaget, you name it!

Siden 2001 har vi holdt på med rafting i Mandalselva.

 

Elven er gradert 2/3. Det betyr at det er en snill elv, men med flere spennende stryk. Vi setter sikkerheten i høysetet og har erfarne guider. Turen blir tilpasset etter kundens ønsker og behov. Du bestemmer selv om vi skal ha en veldig spennende og morsom tur med masse spill og lek på veien ned, eller om du ønsker en stille, trygg og rolig tur ned elva.

Om raftingturen

 

Møt 15 minutter før hos Adventure Norway, her får du informasjon og sikkerhets gjennomgang om turen og får tildelt utstyr.

 

Når du har skiftet til våtdrakt, kjører vi med vår minibuss til startpunktet for raftingen. Hvor vi går gjennom sikkerhetsrutinene for turen på elva.

 

Fordelt på de 6 km får vi forskjellige stryk av variabel grad (2/3) før vi ankommer Adventure Norway’s base på Hesså. 

 

Denne elven er perfekt for nybegynnere, samtidig er den spennende nok til å gjøre rafting opplevelsen morsom, utfordrende og opplevelsesrik på alle nivåer.

Hva må jeg ta med?

 badetøy og håndkle.

I mai/juni og september er det lurt med ullundertøy og ullsokker.

bottom of page