top of page
kanoturerhead.jpg

Kanotur

Utgangspunktet for kanoturene hos Adventure Norway begynner på Raftingsenteret på Hesså, og fortsetter 6 km nedover Mandalselva. Du padler i naturskjønne omgivelser hvor stillheten er magisk, er du heldig kan du oppleve bever og andre ville dyr. Mandalselva er også en av Norges beste lakseelver.

Denne delen av elva er stilleflytende, der er kontinuerlig bevegelse i vannet men ingen bølger. Dermed er denne delen av elven trygg og behagelig for alle og enhver, selv de uten noe særlig erfaring kan ta turen.

Kanoene våre har 3 seter og er tilpasset 2 voksne og ett barn. Elvestrekket er cirka 6 km til du kommer ut til Manflåvannet. Her går det an å bade.

Sesong

Du kan leie kano hos oss fra tidlig mai til sent i september.

Hvor lang tid?

Vi begynner klokken 12:00 og turen varer omtrent 3 timer. Mulighet for å leie kanoene lengre og utforske andre deler av elven. Ta kontakt med oss dersom du ønsker andre tider.

Hva får du?

Kano, padleåre, redningsvest, kart og en tørrpose til ting som ikke tåler vann.

Hva må jeg ta med?

Du må ha tøy som passer værforholdene, fottøy som tåler å bli vått, og badetøy om været tillater det. Mat og drikke om ønskelig.

 

Vi kan også transportere kanoene til andre seksjoner på elva. Vi har kano trailere som du kan leie for å transportere kanoer, dette er det billigste alternativet for alle som ønsker å padle i et annet område.

Er dere en gruppe og er usikre på padling i kano, kan dere leie en av våre rafter i stedet for.

Priser

Voksen: NOK 300,-

Under: 16 NOK 250,-

bottom of page