top of page

Familieaktiviteter

Ved Hesså i Marnardal, bare en liten time fra kystbyene Mandal og Kristiansand, finner vi et lite eldorado for hele familien. Her kan vi rafte, klatre, rappellere, ta en kanotur på Mandalselva, kaste deg over elva i zipline eller lære om overlevelse i naturen der vi bl.a. bygger hytter og lager bål.

Du kan overnatte i hytter, hobbithytter eller telt. Dette er et sted som er tilrettelagt for alle, så det er mulig også for familie med mindre barn å delta. Litt mer aktivt ferieopphold, men her kan en utfordre det litt ekstreme i kontrollerte former og med god veiledning fra erfarne guider.

FAMILIERAFTING
Raftingen vi tilbyr på Mandalselva er veldig godt egnet og kjempepopulært for familier med barn helt ned til 6 års alderen og oppover. Det er en aktivitet der vi ofte får 3 generasjoner i samme båt. En gøy og fantastisk måte å gjøre noe sammen med hele familien.

Finn ut mer her.

KANOPADLING
Den nedre delen av Mandalselva er veldig godt egnet til å padle i kano. Elva renner her rolig og fint ned til Manflåvannet der du kan bade eller bare nyte stillheten. Ta med familien på kanotur med picnic og nyt en deilig lunch langs med elvebredden.

Finn ut mer her.

KLATRING/RAPPELLERING
Barn er i sitt naturlige element når de kan klatre. Her får de en unik sjanse til å prøve seg på klatring. Barn ned til 6 år kan fint gjøre denne aktiviteten sammen med de erfarne guidene våre.

Finn ut mer her.

BUSHCRAFT
Barn er født med kreativitet og for dem å bli med i skogen å bygge hytter og lære om hvordan man kan bruke naturen uten å ødelegge den er i dag kjempeaktuelt. Gi barna dine en opplevelse og læring de vil ta med seg resten av livet.

Finn ut mer her.

LAKSEFISKE

Mandalselva er blitt en av norges beste lakseelver. Her kan du ta med hele familien å fiske, oppleve beveren, leie kano, rafte, gå på skogstur, grille pølser, overnatte i hytter og hobbithytter og ha en flott og verdifull familietid i sammen.

291546268_10160048359203180_3923446703860890410_n.jpeg
bottom of page