top of page
rapellering05.jpg

Klatring & Rappellering

Fantastisk naturlig klatrevegg som passer for alle. Flott familieaktivitet, ta med vennegjengen eller bare kom for å klatre!

Vi har et mangfold av klatrebolter i veggen med topptau. Klatrerutene er i flere vanskelighetsgrader, der de fleste får utfordre seg og ha det gøy med å mestre flere ruter. Du får en grundig opplæring i sikkerhet, lærer litt om de forskjellige knutene og får litt praktisk informasjon. Når alt dette er gjennomgått, setter vi i gang med å klatre og tester ut de forskjellige klatrerutene.

Har du lyst på en luftigere opplevelse, tar vi deg med til toppen av klatreveggen, her har vi et 30 meter høyt fjell med rappellerings-overheng. Overhenget har en 10 meter fri, luftig og spennende rappellering før du lander trygt og godt på bakken.

Rappellering er en metode for å bevege seg ned bratte overheng, hvor du selv har full kontroll over fart og tiden du bruker ned. Vi gir deg all nødvendig informasjon om sikkerhet og teknikker, før du selv rappellerer utfor stupet. Guiden har deg på et sikkerhetstau, slik at du har dobbel sikkerhet.

Hvem kan klatre?

Aktiviteten er egnet for alle som er nysgjerrige på og liker klatring, om du er nybegynner eller har tidligere erfaring fra klatring. Vi kan introdusere barn helt ned i 5-års alderen.

Hvor lenge?

Vanligvis en 3 timers økt, men kan også lage skreddersydde pakker.

Hva får jeg?

Vi supplerer klatresele, hjelm og alt annet relevant klatreutstyr.

Hva må jeg ta med?

Du må ha løstsittende, bevegelig tøy på deg og gode joggesko. Hvis du har klatresko, tar du de med.

Priser

Voksen: NOK 550,-

Barn: NOK 450,-

bottom of page