top of page

Klassetur.

Legger dere klasseturen til oss, garanterer vi en flott opplevelse. Vi ligger vakkert til ved Mandals elvas bredder, et eldorado i naturen der barna kan utfolde seg. 

Vi tilbyr rafting og andre aktiviteter som Via ferrata. Med overnatting i 4-manns hytter. Dere kan lage mat i nytt stort kjøkken, låne griller. Fine bade- og fiskemuligheter.

«What Adventure Norway taught me about me!

When I look back at all the things i did at Adventure Norway, I feel so much stronger and braver: White water rafting, canoeing, abseiling, kayaking and rock climbing. I feel like I can overcome anything after that one week full of adventure and risks to take. Adventure Norway has turned me into a new person, not scared of taking risks.

Gabrielle 11 år –  British International School of Stavanger»

Adventure Norway har over 20 års erfaring med rafting og aktiviteter. Vi har skolegrupper som kommer igjen år etter år fordi vi leverer med kvalitet og setter sikkerheten først. Vi stiller med erfarne og kvalifiserte guider. Vi er ett av to raftingselskaper i Norge som er Adventuremark sertifisert. Adventuremark dekker alle sikkerhetsprosedyrer for alle aktivitetene.

Dette er en sosial og mestringsorientert opplevelse. Vi ønsker at alle skal oppleve og mestre møtet med naturen og dens utfordringer på en positiv måte. Vi vil oppfordre til engasjement, kreativitet og evnen til å tenke «ut av boksen».

Kontakt oss for å booke tidenes klassetur!

bottom of page